Svečanost "Ivančica"

Objavljeno u Novosti

U ponedjeljak 16. lipnja 2024. godine, djeca i odgojiteljice odgojne skupine Ivančice, Svemirka Matić i Ivana Kulušić pozvali su roditelje na druženje u prostoru Dječjeg vrtića Drniš. U skupini se provodi Redoviti odgojno-obrazovni program rada obogaćen elementima Katoličkog vjerskog odgoja.

Povod druženja bio je prikaz projekta "Pustolovine Mede Kreše", koji je zahvaljujući interesu djece i svesrdnoj suradnji roditelja trajao godinu i pol. Djeca su Medu Krešu nosila u svoje obitelji, na rođendane, izlete, ljetovanje, zoološki vrt, Katoličku osnovnu školu, u razgledavanje grada i gradskih znamenitosti, posjet roditeljima na radnom mjestu, i na kraju u Muzej Alkara u Sinju.

Djeca su otpjevala nekoliko pjesmica kojima su pridonijeli svečanom ugođaju druženja, podsjetili roditelje kako je vrijeme od jasličke dobi tako brzo prošlo da su neki i za školu stasali.

Onima koji kreću u školu uručene su diplome, odgojiteljice su im poželjele uspješan polazak u školu, puno veselih doživljaja, uzbuđenja i novih prijateljstava, da se s radošću sjete vremena provedenog u vrtiću.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u!