Sportski dan Dječjeg vrtića Drniš

Objavljeno u Novosti

U srijedu 1. lipnja na igralištu DOŠK-a održali smo Sportski dan Dječjeg vrtića Drniš. Sudjelovale su sve vrtićke odgojne skupine centralnog objekta i područnih odjeljenja zajedno sa svojim odgojiteljicama. Kroz pomno osmišljeni program prezentirali smo razne tjelesne aktivnosti kao krunu cjelogodišnjeg rada u skupinama. Trčanje, štafete, razne poligone, nogomet, ples, iskoristili smo kako bi sport i važnost bavljenja sportom približili djeci kroz ugodno zajedničko natjecanje i druženje.

Osim djece, u aktivnostima su sudjelovali i mame i tate koji su se natjecali u disciplinama 'potezanje konopa' i 'skakanje u vreći'. Snage su odmjerile i naše odgojiteljice koje su trčale u paru sa zavezanim nogama. Rasprave o pobjednicima ove zadnje utrke još su aktualne po našem hodniku, ali pravi pobjednici cijelog događaja smo svi zajedno. 

Zahvaljujemo se djeci, roditeljima, odgojiteljicama, stručnom timu vrtića, administrativnom i tehničkom osoblju i svima iz lokalne zajednice koji su na bilo koji način pomogli pri organizaciji Sportskog dana kao i brojnoj publici koja je došla bodriti naše natjecatelje. 

S nadom da se vidimo i dogodine u još većem broju i s jačim konopom za potezanje!

Ostatak fotografija možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u!