Informacije o projektu "Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića Drniš u gradu Drnišu"

Objavljeno u Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića Drniš u gradu Drnišu

Naziv projekta: Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Dječjeg vrtića Drniš u gradu Drnišu.

Broj ugovora: UP.02.2.2.16.0016

Kratki opis projekta: Dječji vrtić Drniš će projektom uvesti nove usluge produljenog boravka. Ciljane skupine čine djeca, roditelji i djelatnici u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju. Ovim Projektom zadovoljiti će se potrebe roditelja za produljenim radnim vremenom vrtića, poboljšat će se i unaprijediti usluga Dječjeg vrtića Drniš. Provesti će se edukacije odgojitelja i na taj način osnažiti će se njihove kompetencije.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Glavni cilj projekta je unaprjeđenje usluge Dječjeg vrtića Drniš kroz produljenje radnog vremena s ciljem omogućavanja bolje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima uključenima u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Ukupna vrijednost projekta: 4.329.620,34 kn, uz stopu vlastitog sufinanciranja od 0%.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava: 4.329.620,34 kn

Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%)

Razdoblje provedbe projekta: 23.12.2021- 23.08.2023.

Kontakt osoba za više informacija: Niveska Vlaić, ravnateljica, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za više informacija o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima posjetite sljedeće poveznice:

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. INFORMACIJE O PROJEKTU 192 KB

Izradu podstranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj podstranice isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Drniš.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u!