Odgojitelji mentori u Dječjem vrtiću Drniš

Objavljeno u Obavijesti

Na osnovi članka 17. Pravilnika o načinu i uvjetima napredovanja u struci i promicanju u položajna zvanja odgojitelja i stručnih suradnika u dječjim vrtićima, odgojiteljice predškolske djece Renata Vlaić i Tea Marin stekle su zvanje odgojitelj mentor

Status odgojitelj mentor stječe se temeljem odluke Agencije za odgoj i obrazovanje, nakon praćenja rada odgojitelja i uvida od strane savjetnika za predškolski odgoj, djelatnika Agencije za odgoj i obrazovanje.

Odgojiteljice su u svom dugogodišnjem odgojno-obrazovnom radu s djecom predškolske dobi ostvarile elemente za vrednovanje stručnosti i uspješnosti. Kontinuirano primjenjuju metodičku kreativnost, suvremene oblike i metode rada, kroz aktivnosti promiču ljudska prava, posebice prava djeteta i brigu za zdrav okoliš. Ostvaruju uspješnu suradnju s kolegama, roditeljima djece i širom društvenom zajednicom. 

Obavijest o upisima djece u Dječji vrtić Drniš za pedagošku 2024./2025. godinu

Objavljeno u Upisi

Roditelji predaju zahtjeve za upis u Dječji vrtić Drniš od 30. ožujka do 10. travnja 2024. preko linka:

https://vrtici.e-upisi.hr

U prilogu se nalaze upute za roditelje koji predaju zahtjeve za upis.

Za predaju zahtjeva roditelji trebaju imati pristup sustavu e-Građani, na koji se mogu prijaviti korištenjem bilo koje od 27 različitih vjerodajnica (lista svih prihvaćenih vjerodajnica nalazi se OVDJE).

U slučaju poteškoća s korištenjem sustava, roditelji trebaju doći u Dječji vrtić Drniš i potpisati suglasnost kojom daju privolu administratorima za provođenje elektroničkog upisa djeteta u ustanovu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u njihovo ime.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. OBAVIJEST O UPISIMA 212 KB border=

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u!